6.7.2012

Päivä 20: Rantalomailua välimerellä

Yö nukuttu helkkarin hyvin, yhden britin kuorsaamisesta huolimatta. Pitkän tappelun jälkeen sain varattua lennon himaan huonekaverin läppärillä. Miksi tuo tablet ei vaan voi toimia?

Päivä lähtee käyntiin etsimällä edellispäivältä väliin jäänyttä iltapalaa. Sitten kiertelemään Barcelonaa. Jätin Mallorcan ja Ibizan suosiolla välistä, siellä ei ole mitään mitä Barcelonassa ei olisi halvemmalla.

Päivä meni yhdellä euroopan tunnetuimmista rannoista lojuessa. Toivottavasti en polttanut itseäni - taas. Kuorrutin itseni huolellisesti aurinkotahnalla mutta tiedä hänestä onko riemua. Välimeressä uiminen teki terää 31 asteen helteessä, rantahiekka on niin kuumaa että siinä käveleminen sattuu, käytettävä kenkiä. Rannalla neliökilometreittäin silmänruokaa.

Kävin aamupalalla KFC:ssä ja olen syvästi pettynyt kun ruoka siellä oli uskomattoman mautonta, salaisista mausteseoksista huolimatta. Really, paikallinen vesikin on tanakamman makuista ku KFC-ranut.

Illalla oli tarkoitus juhlia matkan viimeistä etappia käymällä asiallisessa pihvihuussissa eli StakeHousessa mutta sinnekkään ei minua shortseissa päästetty. Pitkät housut kun jäi määrittelemättömästä syystä Amsterdamiin. Menin suru puserossa hostellin viereiseen pizzeriaan jossa osasivat kyllä hoitaa ängsiäni pizzalla ja oluella.

Varasin hostellin vahingossa ilmeisesti ensiviikolle, sain kuitenkin punkan tarvitsemilleni päiville. Joudun vaihtelemaan huonetta ja hävisin noin 2€ maksettuani paremmasta huoneesta mutta mokoma ei jaksa täällä masentaa.
Barcelonassa on semihalpaa, maisemat hienoja, lämmintä ja aurinko paiskoo.

Nyt pääsin yläsänkyyn, friikkisattumalta huoneeseen joka on täynnä suomalaisia (WTF?). Barcelonan kierros jatkuu huomenna kaupungin osalta ellen taas eksy beachille.

Ulkomaan cityissä on tullut käveltyä päivittäin abuut 10km, huomaamatta, rinkan kanssa ja ilman. Kyllähän se jo pohkeista ja nilkoista näkyy. Rinkka ei paina enää niin paljoa. Se tosin voi johtua siitä että olen droppaillut tavaraa ympäri eurooppaa.