11.6.2013

Päivä 6: Palleroteetä ja shoppailua

Hotellihuoneen puhelin soi hiljaa pehmeällä äänellä. Nääh. Ei se meidän huoneesta tule? Silmät takaisin kiinni ja unta palloon. Kuluu 10-120 minuuttia ja puhelin soi uudelleen. Tälläkertaa totean että kyseessä on meidän puhelimemme. Nääh. Unta palloon. Puhelin soi puolen päivän jälkeenkin vielä kolmannen kerran mutta mysteeri ei ikinä selvinnyt. 

Uskomaton autosafarikokemus 600m hotellilta metroasemalle
Hotellin super-ninja siivooja ilmestyi ovellemme kysymään ilmeisesti tarvitseeko huoneemme siivoamista johon vastasimme njet ja lähdimme DreamTown ostoskeskuskompleksiin päiväpalalle. 

Kahden megalomaanisen kauppakeskuksen koluamiseen menikin sitten koko päivä. DreamTownista löytyi suuri määrä suomalaisillekkin tuttuja merkkiliikeitä ja kaiken maailman huvituspaikkoja, aina peilisokkeloista arcade-peleihin.

DreamTown 1 Ostoskeskus
Persikkapallerotee
Löysimme Bubbleroom nimisen kahvilan josta sai palleroteetä jota päätimme kokeilla. Hyväähän se oli ja paksua mehupilliä voi käyttää puhallusputkena ja pallukoilla voi ammuskella kavereita. Erinomaista.

Iltapäivästä palasimme hotellin ravintolaan tekemään koulutehtäviä ja sijaistoimintona päädyimme syömään taas 250 грн illallisen. (n. 25€)

Huomenna käydään katsomassa paikallista vapaudenpatsasta, jeesustelemassa kylällä ja sitten tämä matka alkaa olla tässä. Palaamme keskiviikkona aamulennolla Helsinkiin.