10.6.2013

Päivä 5: Tyhjäkäyntisunnuntai

Päivä alkoi brunssilla Itsenäisyydenaukion Hesburgerissa josta saa kaljaa. Iirikselle ei hesemättö kelvannut vaan hän meni viereiseen Mäkkäriin nostamaan helvetin yhdestä juustohampurilaisesta. Ateriointimme jälkeen lähdimme käppäilemään kohti metroasemaa ja törmäsimme toiseen massiiviseen, maan alla olevaan ostoskeskukseen josta löytyi paljon pieniä putiikkeja ja ruokakauppa.

Kerrosateria 3€ isolla juomalla
Iiris Dnepr-joessa
Palasimme keskustasta hotellille tekemään molemmilla rästissä olevia koulujuttuja. Ensimmäisen matikan tehtävän tehtyäni, totesin että 'ei kiinnosta' ja lähdimme yhdelle Hidro-parkin hiekkarannoista ottamaan aurinkoa. Iiris kävi uimassa joessa mutta ei lähtenyt voimakkaan virran mukaan.

Lähdimme kohti itäkiovaa kun rannalla tuli kylmä. Sietä löysimme Dominoes pizzan jossa kävimme syömässä. 2cm paksu medium kokoinen lätty kustansi noin 10€ juoman kanssa. Ruokia odottaessamme ravintolaan pälähti kaksi luotiliivein ja konetuliasein varustettua vartijaa jotka kävivät tekemässä hämäräbisneksiä takahuoneessa ja poistuivat sitten ravintolasta. Mikä lie mafia tätä paikkaa pyörittää?

Since when I'm Handry?
Kävimme ruuan jälkeen jälleen Novus-supermarketissa hakemassa eväitä ja palasimme hotellille.
Iiris jutteli skypessä poijkaystävänsä kanssa ja minä hihittelin näennäisesti hauskoille kuville 9gag.com:issa. Katsoimme illan päätteeksi elokuvan ja rupesimme unelle.

Supermarketin vodkaosasto
Huomenna nokka kohti Dream Townia kaikkine huvituksineen!